Windows Server “8″ için 8 Neden!

Yazdır PDF

15 yılı aşkın bir süredir bulut servislerine yatırım yapan Microsoft, sunduğu Genel Bulut Hizmetleri tecrübesini Windows Server “8”e taşıdı ve bulut bilişim için mükemmelleştirilmiş sunucu işletim sistemini sizlere sunuyor.

Windows Server “8″ için 8 Neden!

Bu mükemmel çözümü test etmeniz için işte size 8 neden;

1. Gelecek İçin Tasarlandı, Bugün Hazır

Windows Server “8” Bulut, İş Zekası ve Büyük Veri gibi geleceğimize yön verecek bilişim teknolojileri için tasarlandı. 640 mantıksal işlemci, 8 TB bellek ve 64 sunucuya kadar küme yapılarını destekleyen Windows Server “8” ile kurumunuzun yarın için planları ne olursa olsun, ihtiyaç duyacağınız tek platform bugünden elinizde olacak.

2. En İyi Bulut Platformu

Sanal servisler için ölçümleme, bulut uygulamaları için kaynak kullanım sınırlama, çoklu kullanım senaryoları için tam izolasyon, artırılmış esneklik, ölçeklenebilirlik ve yüksek erişilebilirlik yetenekleriyle Windows Server “8” hem kurumların hem de Bulut Servis Sağlayıcıların Özel ve Genel Bulut ihtiyaçlarına en doğru çözümleri sunuyor.

3. Sanallaştırmanın Ötesi

Sınırlar olmadan en zorlu iş yükünü bile sanallaştırmak, veri merkezinizi sisteminizin izin verdiği ölçüde değil kendi istediğiniz kadar esnekleştirmek ve bir servet ödemeden felaket önleme senaryolarını hayata geçirmek mi istiyorsunuz? Windows Server “8” Hyper-V, sanal makineler için 32 sanal işlemci ve 1 TB bellek desteği, sanal makine aktarımlarındaki kısıtlamaları kaldıran teknolojileri ve tümleşik felaket önleme yetenekleriyle kurumların sanallaştırmadan elde ettiği değeri Bulut’a taşıyor.

4. En Esnek Çalışma Deneyimi

Windows Server “8” sanal masaüstü ve uzak uygulama altyapılarının tek merkezden kolaylıkla yönetimine izin verirken, benzersiz RemoteFX teknolojisiyle hem yerel hem de geniş ağ üzerinden en iyi kullanıcı deneyimini sağlıyor. Güçlendirilmiş ve kolaylaştırılmış DirectAccess teknolojisi ise kullanıcılara evde ya da seyahatteyken bile ofisteymiş gibi çalışmanın verimliliğini sunuyor.

5. Uygulamaların Gücü

.Net 4.5 ve IIS 8.0 teknolojilerini kullanırken açık standartları da destekleyen Windows Server “8” ile Özel ve Genel Bulutlar için aynı araçlarla uygulama geliştirmek ve uygulamalar için hazır gelen ölçeklenebilirlik ve elastiklik yeteneklerinden faydalanmak mümkün hale geliyor.

6. Benzersiz Depolama Yenilikleri

Windows Server “8” ile gelen yeni depolama sanallaştırma özellikleriyle pahalı SAN yatırımlarına ihtiyaç duymadan yüksek performanslı, ölçeklenebilir ve iş sürekli depolama havuzları oluşturmak mümkün. Windows Server “8” blok seviye veri tekilleştirme (deduplication) yeteneğiyle de mevcut SAN yatırımınızı çok daha uzun süre korumanıza yardımcı oluyor.

7. Yönetim ve Otomasyon Kolaylığı

Windows Server “8”in görev tabanlı yeni yönetim ara yüzleriyle onlarca sunucuyu tek bir sunucu gibi konfigüre edip yönetmek mümkün hale geliyor. 2000’i aşkın Powershell komutuyla Windows Server “8” otomasyonun gücünü BT yöneticisinin parmaklarının ucuna getiriyor.

8. Windows 8 ile Çok Daha İyi

Windows Server “8” kurumların mevcut Windows 7 yatırımlarını en iyi şekilde değerlendirmelerine imkan tanırken Windows 8 ile birlikte gelen yeni kullanıcı ara yüzü, performans, güvenlik ve yönetim özelliklerini de tam destekleyerek yepyeni bir bilişim çağının kapılarını aralıyor.

Daha fazla bilgi almak için, Microsoft Sunucu ve Bulut Platformları Yenilikler sayfasındaki en güncel doküman ve videoları inceleyebilir, Windows Server 8 Ürün Sayfası‘ndan deneme bilgilerine ulaşabilir ve Microsoft’un üst düzey yöneticilerinin Windows Server “8” ile ilgili duyurularına Windows Server Blog’dan ulaşabilirsiniz.

Hepinizi bu heyecan verici işletim sistemini denemeye davet ediyoruz.

Daha Fazla :

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile