Posta Kutusunda Silinmiş Öğe Bekletme Süresini Belirlemek

Yazdır PDF
Normalde bir kullanıcı Outlook’ta bir iletiyi sildiğinde, ileti Deleted Items klasörüne düşer. İleti, kullanıcı elle silene veya Outlook’un Deleted Items klasörünü temizlemesine izin verene kadar Deleted Items klasöründe kalır. Kişisel klasörlerde bu ileti kalıcı olarak silinir, bu yüzden geri yükleyemezsiniz. Sunucu tabanlı posta kutularında ileti aslında Exchange veritabanından silinmez. Bunun yerine ileti, gizli olarak işaretlenir [...]

Daha Fazla :

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile